“Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.” – Edward Abbey

A nevem Felcser Viktória. Az a tipusú ember vagyok, aki mozgás nélkül nem tudja elképzelni az életét. Gyermekkoromban a rendszeres úszás, kosarazás, néptánc mellett sokat jártam Magyarországot a családommal.

A rendszeres túrázások, felfedezések szép lassan életem részévé váltak. Imádok barangolni ismeretlen tájakon itthon és külföldön egyaránt. Portugáliába évek óta visszatérek, lenyűgözőnek tartom a hegyvidékeit és óceánpartjait, nagy vágyam, hogy végigjárjam egyszer a portugál camino parti útját.

Az utóbbi években az országos gyalogtúrák mellett rendszeresen végzek saját testsúlyos edzést, és a hétköznapokban is törekszem a napi 10 000 lépésre, ha tehetem mindenhová gyalog megyek.

Szeretek emberekkel, különösképpen a fiatalokkal foglalkozni, pedagógiai asszisztens és családsegítő végzettségem, illetve az adminisztrációs gyakorlatom is örömmel és nagy haszonnal kamatoztatom a solti projektben.