Kovács Erikának hívnak és egy csodálatos iskolás kisfiú anyukája vagyok.
Az anyaság nagyon fontos szemléletváltást hozott az életembe, teljesen megváltoztatta a kapcsolatom a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatban.

Annak idején azt gondoltam, hogy sportolni és egészségesen táplálkozni mindig mindenkinek van ideje és ereje, hogy aki nem teszi, az egyszerűen csak lusta. Miután édesanya lettem ráébredtem, hogy ez bizony nem feltétlenül van így. Azt gondolom, ma sokkal megértőbben és objektívebben tudok írni és állást foglalni ezekben a témákban, mint korábban.

Célom mindig az, hogy ösztönözzek, motiváljak, és nem annak az érzésnek a keltése, “hogy ezt én úgysem tudom megcsinálni”. Egészen kicsi korom óta sportolok: RG-ztem, balettoztam, sokáig kézilabdáztam, néptáncoltam. A sport az életem része volt mindig, kivéve – a szerencsére ritkán adódó – sérülések és betegségek idején.

Jelenleg három olyan mozgásforma van, ami leköt, kikapcsol és kellően intenzív a számomra. Ezek a futás, a spinning és a crossfit. Szeretem ezeket ötvözni is, így az életemben folyamatosan jelen van a kihívás.

Mozogni nagyon, viszont főzni már nem annyira szeretek, de ettől függetlenül is tudom, hogy egészséges táplálkozással és aktív mozgásos életmóddal a legtöbb betegség elkerülhető. Ahogy a környezetemben, úgy ebben a projektben is szeretném átadni mindazt hasznos tudást és információt, amit az évek során ezzel kapcsolatban megszereztem és megtapasztaltam. Remélem sikerül.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!